Workshops

Vanuit de expertise van de verschillende medewerkers worden er regelmatig workshops en groepssessies aangeboden in het Praktijkhuis. Neem contact met ons op indien u interesse heeft.

Aankondigingen, informatie over deelname en inschrijving vindt u hier binnenkort terug.

vorming-workshop

Verhuur opleidingslokaal

Het opleidingslokaal kan ook gehuurd worden door externen. Het opleidingslokaal is een grote open ruimte met veel lichtinval en biedt plaats aan onge- veer 20 personen. Er kan aan een tafel gewerkt worden, in theateropstelling of bij lichaams- werk kunnen 15 personen op matjes zitten. Er is een keuken ter beschikking.

Voor meer info over mogelijkheden, beschikbaarheid en prijs kan je contact opnemen met Katlijn Willems.

vorming-opleidingslokaal

Opleidingen in service

Vzw Integraal biedt reeds 20 jaar opleidingen aan professionelen en vrijwilligers in de gezondheidszorg. Wij werken met veel enthousiasme met artsen, verpleegkundigen, psychologen, maatschappelijk werkers, vrijwilligers die zich willen bijscholen in hun vak. Deze opleidingen gaan zowel over communicatie, omgaan met patiënten en hun familie alsook over thema’s als pijn- en symptoomcontrole in de palliatieve zorg, rouw- en verliesverwerking,...

De vaste opleiders en coördinatoren van het freelance team voor deze thema’s zijn Dr Peter Demeulenaere, huisarts en diensthoofd palliatieve eenheid Sint Camillus en Katlijn Willems, trainer systeemtherapeut.

Organiseer je een opleiding of zoek je een spreker voor je organisatie dan kan je ons telefonisch of per mail contacteren. Wij zoeken samen met u dan naar een gepast aanbod.

Katlijn Willems | katlijn@integraal.be +324860194
Vzw Integraal Maatschappelijke zetel: Waterloostraat 63 2600 Berchem

vorming-opleidingservice