Sandra

Sandra Van Reeth

Master in de levenslooppsychologie/ (stress- en burn-out) coach / loopbaanbegeleiding

Biografie

Opleiding:Master of Science (Psychology), Bachelor communicatie, Professional Certified Coach (GROW programma The Coaching Square), erkend lid VESB (Vereniging Erkende Stress- en Burn-out coaches), Kanker en Werk coach (begeleiding naar werk voor mensen met en na kanker ism Stichting tegen Kanker), Accredited Practitioner Enneagram (iEQ9)
Doelgroep:Volwassenen
Problematiek:streven naar een beter fysiek en mentaal welzijn, loopbaanvragen, stress en burn-out, transitiemomenten in het leven

Ik heb een master in de Levenslooppsychologie die focust op de functionele ontwikkeling, zoals bijvoorbeeld het waarom en hoe mensen keuzes maken gedurende verschillende fases in het leven. Geïnspireerd op de positieve psychologie ligt de nadruk op het bevorderen van welzijn en zelfrealisatie.

Dat wil zeggen dat je bij mij terecht kan voor begeleiding omtrent keuzes maken, bevorderen van persoonlijke groei en veerkracht en wat je kan doen om te streven naar een gelukkig, goed en mentaal gezond leven. Ik werk met verschillende behandelvormen en positief-psychologische interventies die wetenschappelijk bewezen zijn.

Concreet kan je bij mij terecht als je een bepaalde transitie in je leven doormaakt die aandacht vraagt, bijvoorbeeld een ontslag, een scheiding, burn-out, het krijgen van een diagnose van ziekte,… We kunnen ook samen aan de slag gaan bij problemen met perfectionisme of zelfvertrouwen, gevoelens van angst of paniek, of problemen op het werk.

Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor loopbaanbegeleiding en hartcoherentie. 

dialogisch (002).pngquestforlife.png

Maak een afspraak met Sandra