Sandra

Sandra Van Reeth

Loopbaanbegeleider/stress- en burn-out coach

Biografie

Opleiding:Bachelor of Science (Psychology), Bachelor communicatie, Professional Certified Coach (GROW programma The Coaching Square), erkend lid VESB (Vereniging Erkende Stress- en Burn-out coaches), Kanker en Werk coach (begeleiding naar werk voor mensen met en na kanker ism Stichting tegen Kanker), student levenslooppsycholoog Open Universiteit Nederland.
Doelgroep:Volwassenen
Problematiek:Van sollicitatietraining tot loopbaanbegeleiding; van coaching bij stressklachten tot hulp bij re-integratie op het werk.

Met een bachelor communicatie op zak, werk ik ondertussen al meer dan 20 jaar in Human Resources. Sinds 2013 combineer ik als zelfstandige HR projecten bij bedrijven met loopbaanbegeleiding en coaching naar particulieren toe. Een combinatie die maakt dat ik voeling hou met de arbeidsmarkt en dus mensen ruim kan ondersteunen bij het maken van keuzes. Van sollicitatietraining tot loopbaanbegeleiding; van coaching bij stressklachten tot hulp bij re-integratie op het werk. 

Je bent altijd welkom op een gratis kennismakingsgesprek, dan antwoord ik graag op je vragen en werken we een traject op maat uit! 

Stress- en Burn-out coaching

Stress is niet noodzakelijk slecht. Iedereen krijgt wel eens met een dosis stress te maken, die ons alert maakt. Als de stress blijft aanhouden, kunnen er wel mentale en fysieke problemen ontstaan. Het is belangrijk dit tijdig onder controle te krijgen om langdurige stress met als resultaat een burn-out te vermijden! Binnen stress- en burn-out coaching gaan we aan de slag met oriëntatie en analyse van je stressbronnen, herstellen van je conditie en energie en leer je beter omgaan met je stress en je emoties.

Loopbaanbegeleiding: hoe werkt het?

Wij bieden loopbaanbegeleiding aan waarbij je gebruik kan maken van VDAB loopbaancheques. De begeleiding bestaat dan in het versterken van je competenties, de zoektocht naar je talenten, onderzoek van de arbeidsmarkt, match tussen werk en omgeving, of integratie. Je betaalt hiervoor maar € 40 voor 4 uren begeleiding voor de eerste cheque, en € 40 voor 3 uren begeleiding voor de tweede cheque.

Je kan loopbaancheques aanvragen via www.vdab.be/mijnloopbaan, of, via het nummer van VDAB: 0800/30 700. Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar heeft recht op deze cheques, vernieuwbaar om de 6 jaar.

Kanker en werkhervatting

Als je geconfronteerd wordt met kanker, lijkt niets meer evident. En dan komt de dag dat je terug aan het werk denkt. Dan komen er opnieuw veel vragen en onzekerheden op je af. Hoe pak je dat aan? Ik ben erkend Kanker en Werk coach bij de Stichting tegen Kanker en ik kan je begeleiden in alle aspecten die te maken hebben met kanker en werkhervatting. Dit betekent dat je op mij kan vertrouwen als gids tijdens je eerste stappen terug naar werk, of een actief leven. Concreet kan ik je helpen om wegwijs te geraken in wat een haalbare werkcontext is voor jou en hoe dit wettelijk allemaal geregeld is. Samen maken we een stappenplan om dit geleidelijk aan op te bouwen en aan te pakken.

 

dialogisch (002).pngquestforlife.png

Maak een afspraak met Sandra