Sandra

Sandra Nuytkens

Klinisch psycholoog-Psychotherapeut

Biografie

Opleiding:Master Klinisch Psycholoog, 4-jarige opleiding Contextuele Therapie, 2-jarige opleiding Systemische Rouwtherapeut
Doelgroep:Jongeren vanaf 12 jaar, volwassenen, koppels, gezinnen en families
Problematiek:Relatie-, gezins- en familieproblemen, rouw- en verlies, depressie, angst, burn out, psychische problemen die je belemmeren en/of beperken in het dagelijks leven.

Alvorens me te vestigen als zelfstandige psychotherapeut/psycholoog heb ik ervaring opgedaan als begeleidster en leidinggevende in de gehandicapten-, bejaarden- en jeugdzorg.

Door op te groeien in een nest waarin familie als belangrijk werd gezien, koos ik voor een Contextuele Therapie opleiding. In mijn werk als psychotherapeut ga ik er dan ook van uit dat een mens nooit op zich bestaat maar steeds verbonden is met haar of zijn ruimere context. Met ‘context’ bedoel ik een mens met haar of zijn betekenisvolle relaties.

Tijdens mijn studies heb ik mogen kennis maken met verschillende stromingen relatie- en gezinstherapie: structurele therapie (Minuchin), Contextuele therapie (Nagy), Narratieve therapie (White).

In mijn laatste tien jaar als ouderbegeleider binnen jeugdzorg heb ik me verder bekwaamd in de psychologie van het ouderschap (Alice Van Der Pas, methodische ouderbegeleiding) met in het bijzonder het vaderschap. Verder heb ik een tweejarige opleiding gevolgd systemische rouwtherapie. Hierbij staat verbinding met onszelf, de overledene en de omgeving centraal.

Erkend lid van de BVRGS en VVKP Lid van de Community ‘ Verbinding in verlies’

Erkend klinisch psycholoog eerstelijnspsychologische zorg

Maak een afspraak met Sandra