Marina

Marina Correwyn

Verpleegkundige/Zorgmassage, Holistische massage

Biografie

Opleiding:Communicatiewetenschappen, Verpleegkunde met bijzondere beroepsbekwaamheid in de palliatieve zorg, opleiding zorgmassage (erkend door de Belgische Massagefederatie met de steun van Kom op tegen kanker)
Doelgroep:Iedereen die tot ontspanning wil komen
Problematiek:Bij mij kan iedereen terecht die tot diepgaande ontspanning wil komen op een zachte, veilige manier en het contact en vertrouwen in het eigen lichaam wil herstellen. Kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten, patiënten met chronische ziekte zoals fibromyalgie, CVS, MS, Parkinson..... , palliatieve patiënten, ouderen en mensen met verlieservaringen, rouw, stress, burn-out, depressie, angst, alsook slapeloosheid en piekergedrag

Ik heb jarenlange ervaring als verpleegkundige op de Palliatieve Eenheid St. Camillus.

In de dagelijkse praktijk in het ziekenhuis pas ik zorgmassage toe en zie ik de deugddoende effecten ervan. Zorgmassage is een zachte aangepaste massage die op een veilige manier het welzijn van patiënten verhoogt. Klachten zoals pijn, angst , stress en depressie worden verlicht. 

Als aanvulling bij de lopende therapieën en behandelingen kan het klachten als vermoeidheid, misselijkheid, pijn, angst, slapeloosheid, eenzaamheid verlichten. De mens is meer dan zijn ziekte en kan op die manier in een veilig, respectvol, zorgzaam cocon in een positief, aangenaam contact staan met zichzelf, zowel lichamelijk als geestelijk. Een kort intakegesprek geeft mij een zicht op uw klachten en op basis daarvan kan ik u een massage op maat aanbieden.

Maak een afspraak met Marina