Sandra

Sandra Van Reeth

Loopbaanbegeleider/stress- en burn-out coach

Biografie

Opleiding:Bachelor communicatie, Professional Certified Coach (GROW programma The Coaching Square), erkend lid VESB (Vereniging Erkende Stress- en Burn-out coaches), student klinisch psycholoog Open Universiteit Nederland (bezig met thesis). 
Doelgroep:Volwassenen, individuen en koppels
Problematiek:Van sollicitatietraining tot loopbaanbegeleiding; van coaching bij stressklachten tot hulp bij re-integratie op het werk.

Met een bachelor communicatie op zak, werk ik ondertussen al meer dan 20 jaar in Human Resources. Sinds 2013 combineer ik als zelfstandige HR projecten bij bedrijven met loopbaanbegeleiding en coaching naar particulieren toe. Een combinatie die maakt dat ik voeling hou met de arbeidsmarkt en dus mensen ruim kan ondersteunen bij het maken van keuzes. Van sollicitatietraining tot loopbaanbegeleiding; van coaching bij stressklachten tot hulp bij re-integratie op het werk. 

Je bent altijd welkom op een gratis kennismakingsgesprek, dan antwoord ik graag op je vragen en werken we een traject op maat uit! 

Stress- en Burn-out coaching

Stress is niet noodzakelijk slecht. Iedereen krijgt wel eens met een dosis stress te maken, die ons alert maakt. Als de stress blijft aanhouden, kunnen er wel mentale en fysieke problemen ontstaan. Het is belangrijk dit tijdig onder controle te krijgen om langdurige stress met als resultaat een burn-out te vermijden! Binnen stress- en burn-out coaching gaan we aan de slag met oriëntatie en analyse van je stressbronnen, herstellen van je conditie en energie en leer je beter omgaan met je stress en je emoties.

Loopbaanbegeleiding: hoe werkt het?

Wij bieden loopbaanbegeleiding aan waarbij je gebruik kan maken van VDAB loopbaancheques. De begeleiding bestaat dan in het versterken van je competenties, de zoektocht naar je talenten, onderzoek van de arbeidsmarkt, match tussen werk en omgeving, of integratie. Je betaalt hiervoor maar € 40 voor 4 uren begeleiding voor de eerste cheque, en € 40 voor 3 uren begeleiding voor de tweede cheque.

Je kan loopbaancheques aanvragen via www.vdab.be/mijnloopbaan, of, via het nummer van VDAB: 0800/30 700. Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar heeft recht op deze cheques, vernieuwbaar om de 6 jaar.

dialogisch (002).pngquestforlife.png

Maak een afspraak met Sandra